Beadwoven Necklace Rising Curtains/Helmespõimingus kaelakee nimega Tõusvad kardinad

Today I was very exited to made first photo using my new light box.  I  prefer to use natural light, but considering our weather it`s nice to take photos when you need to and not to wait better light conditions outdoors :) Yesterday I finished a beadwoven necklace named Rising Curtains from Beadwork June 2014 and so I made first photo with this. And the difference is really big…

Material list: Beading Thread Wildwire 0,006 in(0,15 mm) green,Toho seed beads 11/0 Transparent-Frosted Teal (ca. 9g) and 8/0 opaque light teal(last one were some years old,don`t know their exact name).

Beaded Necklace Rising Curtains

Beaded Necklace Rising Curtains

Tegin täna esimese foto uues valguskuubikus. Muidugi oleks tore kasutada päevavalgust, aga arvestades meie kliimaga on siiski hea, kui on võimalus pildistada siis, kui on vaja ja mitte oodata ilusat ilma :) Just eile sai valmis üks rohekassinine helmespõimingus kaelakee nimega Tõusvad kardinad ajakirjast Beadwork June 2014. Sellega siis katsetasingi. Ja on ikka vahe sees küll…

Kasutatud materjalid: helmeniit Wildwire 0,006 in(0,15 mm) rohekashall, Toho seemnehelmed 11/0 Transparent-Frosted Teal(u. 9 g) ja 8/0 läbipaistmatud heledad sinakasrohelised.Need viimased olid mitme aasta vanused,ei mäletagi enam täpset tooni nime.

 

 

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata.


üheksa × = kolmkümmend kuus