Silkscreen Earrings/Siiditrükiga kõrvarõngad

Some days ago I bought new ebook Silkscreen deal fromThe Blue Bottle Tree. I like this clear tutorial very much and gave it a try using Helen Breil silkscreen cabaret and gold Maimeri Polycolor acrylic paint. I didn`t know how compatible this paint is with polymer clay(there were no information on the internet either), so I tested it first. Result was very good- paint dried fast on Kato Polyclay, about 10 minutes, didn`t soften again before baking and consistency was right for silkscreening too.  I sealed baked clay with PYM II, just in case. Here is the result- pair of red christmas earrings.

Silkscreen Polymer Clay Earrings for Christmas

Silkscreen Polymer Clay Earrings for Christmas

Ostsin mõni päev tagasi The Blue Bottle Tree kodulehelt ühe juhendi siiditrükist polümeersavile- Silkscreen deal . Hea selge juhend on. Kuna mul oli olemas üks Helel Breili siiditrüki leht nimega Cabaret ja kuldset Maimeri akrüülvärvi, siis sain kohe esimese katsetuse ka teha. Õnneks see värv sobis polümeersaviga kasutamiseks(proovisin kõigepealt järgi), kuivas kiiresti ja oli “õige”k konsistentsiga. Pihustasin ehted pärast igaks juhuks PYM II lakiga üle.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata.


üheksa − seitse =